Køb din bog direkte hos forfatteren

– og få den signeret!

Send din bestilling og adresse HER

Overfør beløbet – inkl. porto – til MobilePay 42 41 22 03
eller Den Danske Bank 3409 4784324508
eller betal med PayPal HER

Så sender vi så vidt muligt samme dag.
Levering med PostNord (DK):
Alm. brev: 50,-
Pakke afhentet i postbutik: 60,-
Pakke til adressen: 80,-

 

Glimt af Gud
ProRex Forlag 2016
Forsidemaleri: Inge Merete Gross
232 sider. Pris: DDK 199,95

“Når jeg som præst har talt med kommende brudepar, er det  gået op for mig, at det er mere blottende at tale om Gud, end om vores sex-liv. Ofte har det vist sig, at to mennesker lå hver for sig og bad Fadervor; men ingen af dem turde nævne det for den anden. Det var for pinligt. Vores liv med Gud holder vi for os selv. Derved går vi glip af meget…”

25 mænd og kvinder taler med Inge Merete Gross om deres erfaringer med Gud. Hun spørger ind til det, vi ellers ikke taler om.

Skuespiller Bodil Jørgensen, Programmedarbejder Anders Laugesen, Direktør Lars Juhl, Biledkunstner Inger Kvist Brittain, Søster Hilaria, Mellemleder Karin Jørgensen, Malermester Palle Rishøj, Konsulent Dagny Elisabeth Ravn, Psykoterapeut Inger Marie Aase, Sagsbehandler Maj Petersen, Lærer Signe Krogh, Eks. nonne Eva Wrige-Larsen, Speciallæge i psykiatri Dorrit Balslev Brøndum, Christiania-præst John Andersen, Kunstner Lisbet Bernitt Birk, Skoleinspektør Hans Melchiorsen, Sygeplejerske Marianne Petersen, Sekretær Birgitte Nielsen, Cand. mag. Lone Askholm, Diakon Holger Madsen, Pastor Stig Jirénius, Bibliotekar Kate Toft Madsen, Natkirkepræst Simon Fuhrmann, Diakon Øyvind Borgsø og Pastor Peter Halldorf.

 

Træd nye spor_0

 

 

Træd nye spor – med Gud som coach
ProRex Forlag 2013
Forsidemaleri: Inge Merete Gross
344 sider. Pris: DDK 299,95

Inge Merete Gross går linen ud …, og hun er endog særdeles kompetent, såvel når det gælder sjælesorg i traditionel kristelig forstand, som når det gælder den psykologibaserede terapi.”
Doris Ottesen, Kristeligt Dagblad.

Et fortrinligt værktøj…, hvis man ønsker en ny begyndelse og virkelig vil træde nye spor for at opfylde sine dybeste længsler.”
Edith Theis Nielsen, Udfordringen.

Forskjellen mellom den type coaching som i stor grad tilbys på det åpne marked, og det som boken ”Med Gud som coach” tar opp, er at coaching på generell basis er opptatt av mål som kun tar hensyn til IQ og EQ (emosjonell intelligens), mens boken, som Inge Merete Gross har skrevet, også tar hensyn til SQ (spirituell intelligens). Jeg anbefaler boken på det varmeste.”
Turid Torbergsen, Leder af TCI, The Coaching Institute, Norge.

“Træd nye spor hjælper læseren til at komme i forbindelse med sin inderste stemme. Mere end det: den hjælper med at opbygge en praksis, hvor tid i stilhed bliver let tilgængelig og en ramme om vækst i livet med Gud. Det er en bog, der ikke bare skal læses; den skal bruges – så vil der blive trådt nye spor!”
Anne Christine Christensen, Certificeret Coach, BA(Hons)Comm.

“Det er en rigtig stor opgave, og jeg håber, at den må lykkes.”
Lars Kolind, Chairman.

Den nye vin

 

Den nye vin – om Åndens frugter, af Wilfrid Stinissen OCD / Oversættelse og forord af Inge Merete Gross
Boedals Forlag. 207 sider. Pris: DKK 199,00
Kan bestiles direkte på forlaget: Boedals Forlag

Hvor længe skal skriftestolen sove tornerosesøvn?
af Inge Merete Gross, Over Alt, Tidsskrift for kristen spiritualitet og åndelig vejledning 2017, Peterstiftelsen, Norge.
Kan bestilles direkte på Peterstiftelsen

Gudsmørke som troserfaring, af Inge Merete Gross- Tidsskrift for Sjelesorg 2010,2, Modum Bad, Norge.
Kan bestilles direkte på Institut for Sjelesorg: Modum Bad