Gæstebog

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 hilsener i Gæstebogen

 1. Inge Merete har en dyb indsigt i både det at være et åndeligt søgende menneske og samtidig leve i en travl og overfyldt hverdag. Hun har en særlig evne til lige at vide, hvor det menneske ER, som hun sidder overfor, og hun er ikke bange for at byde ind med nye muligheder for at opnå indsigt og fred.

 2. På retræten opdagede jeg, at Gud ikke er noget fjernt og højtragende. Gud er lige her! Han er virkelig – og helt nede på jorden.

 3. Inge Merete Gross har et sjældent stort engagement, og evne til at finde ind til det dybeste i mennesket.

 4. Mit liv har fået en ny dimension. Jeg taler ikke længere til Gud. Jeg taler MED Gud. Det er forunderligt og meget livsbekræftende. Tak, Inge Merete.

 5. Tak til alle, som har været med til Åndelig Medvandring.
  Det var en stor glæde at høre den sidste delerunde, hvordan vi alle er blevet berørt af Guds kærlighed.

 6. Jeg har virkelig stor glæde bogen, ‘Træd Nye Spor’. Det er altså helt fantastisk! Jeg er så glad for sessionerne og opgaverne og det rykker så meget. Jeg græder så mange hellige tårer og får renset godt ud. Jeg har haft den længste positive, kreative periode i mit værksted dette forår, nogensinde, takket være det arbejde med bogen og de nye bekræftelser og det hele. Og jeg går og GLÆDER mig fra uge til uge til jeg igen skal ‘møde Gud’. Det er virkelig stort og du skal have stor tak for at have skrevet den og øset af alt det du har…

 7. Uhm, jeg står lige her ved starten af Åndelig medvandring – har kastet mig hovedkuls ind i bogen “Træd nye spor – med Gud som coach” og haft en utroligt forløsende samtale med Inge Merete – jeg er overasket. Overasket over alt det, der allerede er sket – alt det, jeg har mærket – Jeg har mærket Gud – og alt det, der åbner, når jeg omend noget modvilligt spørger om hjælp. Jeg føler mig i SÅ gode hænder – hos Inge Merete og i Guds favn. Og der er stadig mange måneder tilbage af kurset, hvor jeg skal opleve endnu mere! YES!
  Jeg har fortalt så begejstret om det i kirken, at mit menighedsråd helt uopfordret har tilbudt at betale kurset for mig. Også her åbner tingene sig for mig. TAK.

 8. Tak for dine e-mails. Og billeder – som giver mig megen glæde. Jeg vil også takke fordi jeg måtte møde dig og snakke med dig under Areopagos mødet sidst i juni 2015. Kh. Ludmilla

 9. Tak for et usædvanlig dejligt og inspirerende forløb med ‘sjælemalerier’, og tak til de andre deltagere, som det var en glæde at møde.
  Jeg er meget taknemmelig for de dage med Jer alle.
  Jeg har allerede anbefalet det og håber at du holder flere.

 10. Tusen takk for inspirerende malehelg i ditt flotte atelier på Islands Brygge 🙂
  Hilsen Kari

 11. Kære Inge Merete

  Jeg cyklede forbi dit atelier i går aftes – og måtte stoppe op.

  Det ene billede efter det andet bare sødmede ud med strikse streger af livslyst, skønhed og en sikker kontakt til det kvindelige og modne, skønt billederne er af sarte unge kvinder med insisterende, nærværende øjne, som fastholder blikket beskueren ser på ansigterne på.

  Hvor er du dygtig, dygtig til at male!

  Dejlige engle, formfulendte kroppe – glæde, liv og lys – og engle.

  Bedste hilsner

  Marlene Evensen

 12. Meget smukke malerier.
  Tak for noget helt unik kunst, som virkelig får tankerne igang. Vi har et enkelt i stuen, og jeg er helt forelsket i det.

  Keep it up!